Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ron Weasley

 

Név: Rupert Alexander Lloyd Grint

Születési idő: 1889.aug.24

Születési hely: Watton-at-Stone, Hertfordshire, England, UK

Foglalkozás: Színész

Csillagjegy : szűz

Magsság: 178 cm

Szemszín: kék

Hajszín: vörös

Rupert Alexander Lloyd Grint 1988. augusztus 24-én született. Ő alakítja a Harry Potter filmváltozatának egyik vöröshajú Weasley-ét, Ron-t.

Watton-at-Stone-ban született, négy fiatalabb testvére van. Apja, Nigel Grint szuvenírkereskedő, korábban autóversenyző volt. Anyja, Jo Parsons háztartásbeli. Öccse James, hugai: Georgina, Samantha és Charlotte. Mielőtt a Harry Potter filmekben feltűnt a vásznon csak iskolai darabokban és a helyi színjátszó csoportban (Top Hat Stage School) játszott. Kisgyerekként halat játszott egy Noah's Ark adaptációban. Többek között a Rooster nevű gengsztert alakította az Annie című produkcióban, Rumplestiltskint a Grimm Tales című előadásban, de szerepelt a Peter Pan egyik színpadi változatában is.

Harry Potter-rajongóként szeretett volna szerepet kapni a megfilmesítésben. Bemutatkozásként egy videót küldött magáról, amiben saját drámatanárának öltözve arról rappelt,hogy mennyire szeretné a szerepet. Az első film (Harry Potter és a Bölcsek köve) után 2002-ben Alan A. Allen szerepét kapta a Thunderpants című angol vígjátékban. 2002, 2004, 2005 és 2007 hozták a további Harry Potter részeket (Harry Potter és a Titkok kamrája, Harry Potter és az Azkabani fogoly, Harry Potter és a Tűz Serlege, Harry Potter és a Főnix Rendje). A Mrs. Weasley-t alakító Julie Waltersszel együtt szerepelt a 2006 nyarán bemutatott Driving Lessonsban.

A BBC 4 számára készült Baggy Trousers hangjátéksorozatban Nigel Molesworth hangját kölcsönözte. Pán Péter volt egy BBC-műsorban.

2004 júliusában a Richard Hale Schoolban tette le GCSE vizsgáit. Szabadidejében szívesen közlekedik egykerekű biciklijén, rajzol és golfozik. Ron Weasley-hez hasonlóan fél a pókoktól.
Hobbija: biciklizés,focizás,rajzolás,biliárdozás,úszás,golfozás és persze az alvás.

Képek:

Rupert és Minirupert.

Nem lennék Rupert és Emma helyében.:)

Kisebb kiadásban és aláírással

Tipikus Ron arc

Törött pálcával


 

Ronbaba

Emma és Rupert

Rupert-es msn ikonok:

RonSo cute!RH  BW WorldRon WeasleyRon!RonAccio Rupert Grint

rupertRupert Grint - Animated Starrupert grintRupert GrintRon WeasleyRupert Grint 3

Lehet hogy ron nemcsak a pókoktól fél?

rövidebb hajjal

                    A Harry Potter és a félvér herceg

                            a forgatásról

    Mit érzett Rupert az összebújos jelenet forgatása közben ?

A 6.részben szerelmi szál fűződik Lavander és Ron között a könyvben,amit a filmből sem hagynak ki.Rupert azt nyilatkozta ,hogy kínosan érezte magát amikor egész nap az összebújós jelenetet forgatták amin Emma is ott volt.Úgy érezte halálos ítélet közelít felé Emma személyében.Az egész egyszerre volt Rupertnek intenzív és egy kicsit vicces is.

Ron és Lavander

                   A cherrybomb Rupert legújabb filmje

Rupert a Roxfort varázslatos világa után egy kegyetlen valóságú filmben szerepel.

A film a jövőre kerül a mozikba.Ebben a filmben láthatjuk Rupert arcán a lila és piros színeket is.A filmben két jó barát az iskola után végigakarja tombolni a nyarat.De egy lány miatt versengeni kezdenek egymással szemben  de nem rózsával és bombonnal.Veszélyes dolgokba keverednek a lány kedvéért pl.drog.Ezek véres következményeket vonnak maguk után

Egy kép Rupert lila és piros arcáról